summer

Bloggningen går segt nu. Imorgon åker jag till Prag med innebandyn, då kan jag inte blogga. Är borta en vecka!
men kommer tillbaka efter det. Kanske gör lite tidinställda, om jag kommer på några bra bilder. Nu ska jag strax äta sen träffa lite kompisar. Puss :)
 

Lost in your eyes everytime that you look in mine.

hej! Idag har det varit jättefint väder så jag åkte och badade med Wilma :) Det var jättemysigt. Sen hade jag fotbollsträning, roligt var det!
 
Är skitsur, det var Tyskland-Italien nu på kvällen. Semifinal i Em och Italien vann med 2-1. FAN. älskar ju Tyskland. Har ju en av mina favvo spelare Mario Gomez där ;) Aja, hejar på Spanien nu i finalen. (good to know ;) )
 
 

WE<3IT & I<3IT.


Blomberg

 
Hej! Hur mår ni? Ledsen att jag inte bloggat men har inget internet på mobilen. Men min syrra har internet ibland. Det är segt men jaja. Tänkte bara skriva lite snabbt så ses vi på tisdag! Kram
 

Youghurt & Hallon.

Bästa, 

Midsommar,

Dagen var bra, fast jobbig. Missade färjan hem från brännö och sånt. Men Det var jätte mysigt att vara med Sanna och Wilma idag :).Det var ju så bra väder! Efter tränade jag, sen tittade jag på fotboll. Portugal-Tjeckien, gött Portugal :)
Ska upp åtta imorgon. Midsommaren spenderas hos mormor och morfar. Det blir nog bra. Bloggar från mobilen där, kram!

Hair

Världens sämsta bild som min lillasyster tog på mig förut. Och jag Har bikini på mig ;)
Iallafall, såhär blev mitt hår efter att jag hade badat i saltvatten. Tycker lockarna var snygga. Så tänkte fixa saltvattenspray och göra det snart. Så... ett tips :) Bloggar snart...
 
Och har världens utväxt I know... Snart två år sen jag färgade det sist :D

Snabbt

Ledsen, har inte orkat blogga idag. Och blogg.se har gjorts om, säkert jättebra men störande just nu. Min sammanfattning av dagen: Ätit, tittat på gossip girl och haft en jobbig och bra träning. Det var skönt idag.
 
Imorgon ska jag, Wilma och Sanna till typ brännö, bada och så. Ska vara 22 grader :D Gött! vi träffas vid halv tio så ska gå och lägga mig tidigare än på senaste tiden, haha. Godnatt!
haha...så sant, så sant :D
 

I'm in love with the thought of you,

U.n.d.e.r.b.a.r.♥

forever young.

Min bloggning suger just nu, det vet jag. Måste börja ta med min kamera mer. Så tråkigt med iphone bilder igentligen. Ska försöka göra outfits m.m. Godnatt ♥

We<3it.

Last goodnight

Säger godnatt igen och visar samtidigt min underbara bakgrundsbild. Så underbar!


Min sommar

♥Ska till Prag(huvudstad i Tjeckien) med innebandyn, Ååå längtar. Två veckor kvar :)
♥Ska till Gotland med famliljen.
♥Eskilscupen i helsingborg med fotbollen!
♥Vara på Bohusmalmön, kanske ta med nån/några kompisar.
♥Åka till Stockholm.
♥Ska försöka träna(springa,styrketräning) minst tre gånger i veckan hela sommaren. Men just nu har jag 5 vanliga träningar i veckan så...
♥bada och sola så mycket som möjligt.(om det ens blir väder för det :()
♥Bara var hemma och vara med kompisar.
♥vara i Blomberg.

Och andra saker såklart! allt är ju inte bestämt. Vill åka utomlands med familjen men ska till London på höstlovet så fick bli Gotland iår :)

Så min sommar, säger godnatt nu!



Tävling

Är med och tävlar om believe skivan hos typsteffi . Vill ha den, haha har inte råd nu. måste spara pengar till Sommaren. Värsta chansen nu. Håller tummarna :)


Rainy day

Hej. haft träning idag. efter var jag med Sanna, Tilda, Eira och Tova. Spelade spel och så. Ska titta på fotboll nu, vill inte missa, bloggar efter. PUSS

(gör mindre bilder nu för ska göra bloggen mindre bred senare)

Movie time

Tittar på film just nu med Sanna och Tilda. Bloggar mer sen. Här är tre bilder från idag:

 

 

 


You're the smile on my face And I ain't going nowhere, I'm here to make you happy, I'm here to see you smile.

Hej♥ Kom nästan precis hem från Sanna och Tilda för ska äta strax. Sen ska jag dit igen. Vi har inte gjort så mycket igentligen. Men mysigt var det ;-).

Idag har det varit jättesskönt väder, 18 grader! Men nu regnar det, sämst. Har fortfarande inte fattat att det är sommarlov typ. Känns som helg bara. det är nog när det blir varmt som det känns som sommar på riktigt. Nu ska jag nog äta, höres.


Be alright ♥

Across the ocean, across the sea
Startin' to forget the way you look at me now
Over the mountains, across the sky
Need to see your face and need to look in your eyes
Through the storm and through the clouds
Bombs on the road and upside down
I know it's hard babe to sleep at night
Don't you worry,

Cause Everything's gonna be alright ay ay ay
Be alright ay ay ay
Through your sorrow,
Through the fights
Don't you worry 'cause everything's gonna be alright... ♪
 
Bästa videon jag hittade, rösten har ändrats lite,

believe ♪ ♪ ♪


Detta är sjukt bra, Älskar skivan, alla låtar! *så stolt*

Liseberg

Sitter just nu och lyssnar på underbara Justins nya skiva som kom ut idag, Believe. Kom Några tårar precis , hehe. Idag var jag på Liseberg med Sanna Klara och Sara. Roligt! Nuu på kvällen har jag tittat på Sverige-England. England vann med 3-2 . Asså fan. Men Sverige var bra idag. Trodde att vi skulle vinna ett litet tag där. Aja, hörs !


First day of Summer

Bloggning snabbt. Ska gå och lägga mig nu.

Idag var jag med Sanna och Johanna. Vi hade det mysigt,. Jag har också tränat och kollat på Spanien- Irland.

Imorgon ska jag till Liseberg med Sara, Klara och Sanna. Hörs imorgon. Godnatt, xx


We♥it


Summer time now

Matchen vann vi med 5-3. ett mål gjorde jag också. Efter tittade jag på Holland-Tyskland, 1-2 blev det. Följer Em, det är askul!

Kan fortfarande inte fatta att vi nu är lediga i 10 veckor. Så grymt. Men vädret suger...


Fyra bilder från idag. Fick bara bilder på dessa snygga tjejer. Dem andra finns det inga bilder på :( Synd! Men har kanske några på iphonen som jag visar imorgon isåfall! och tova har nog några bilder på mig i min klänning. Hon får skicka dem till mig :) Nu ska jag sova, godnatt!

Sommarlov&Match

Sommarlov!!! Så glad nu. Väntar just nu på att Johanna ska komma. Ska åka med henne till matchen. Efter avslutningen åkte jag till stan med några vänner och åt lunch! Mysigt! Önska mig lycka till, haha. Bild: idag, älskar er!


Sverige

Hej! Har precis tittat på sverige-ukraina. 2-1 till ukraina. Asså blir så sur. Haha, blir alltid det när fel lag vinner ;) Börjar tio imorgon , vi har klassens dag. Vi ska fiska, grilla och bada, och så. Sen är det ju avslutning på Onsdag. Sjukt! Har längtat så mycket. Nu ska jag sova.
Jag nu. Trött som man är... haha,

Kategorier

Har gjort olika kategorier nu. Hade ju inte det innan. Fast dem syns inte än för det finns inga inlägg i dem än. Nu vet ni det! har också ändrat textstil på menyn. Så helt nytt på bloggen nu. Puss

This Friday

Wilmas Tjejmiddag i fredags! Ni är bäst!

Jag och Johanna är fan bäst ;)

 

 


Some New

Fixat ny header, helvit bakgrund och en bild i menyn än så länge. Kommer fixa mer senare. Nu är jag påväg till Johanna. Vi ska laga mat och mysa:) vi hörs!

 


Before I Die, ♥

Sista bilden. Gör vad so helst för den. One Less Lonely Girl.

Lyssnar på nu...

Got Me Good, lyssnar hela tiden. Finns inte på spotify än. Den kommer när skivan kommer ut. Cody, sjukt bra!
jag är lite efterbliven så har bara hört den någon gång på radion innan men idag har jag lyssnat sönder på den. Bäst.

Fastnar på hjärnan direkt. Denna sjunger jag på hela tiden. haha, jag älskar den.

La ut den igår, men sjukt underbar. Älskar den.

Och Justin såklart. Behöver väl inte ens säga det? haha ;) BÄST.

U got me good boy,♥

Godkväll ;) Idag har det varit en chill dag. Håltimma, film och så. Efter skolan var jag med Wilma, Sanna och Isabelle och sen tränade jag. Nu på kvällen har jag käkat popcorn och tittat på sista desperate houswives avsnittet någonsin. SJUKT! Sjukt bra har det varit iallafall! Har vart åtta säsonger.

Nu tänkte jag sova snart. Det är ju nationaldagen imorgon så vi är lediga. Ska va på liseberg med Sanna, Wilma, Klara och Isabelle. Grymt! Sen är det Timbuktu på kvällen. Riktigt nice. Vi ska skaffa guldpass :)

Tänkte göra ett inlägg med låtar just nu, kommer strax!

Vill ha nytt

Idag efter skolan var jag på stan med Sanna och Johanna. Köpte present till Wilma som har tjejmiddag på fredag och så. Kom på en sak, måste fixa om min blogg. Så trött på hur den ser ut nu. Vill fräscha till den, göra olika kategorier, och göra en presentation. Vill göra bloggen bättre helt enkelt. Men först måste jag ta nya bilder men det blir väl när sommarlovet börjar eller något. Nu ska jag sova, godnatt!
Sommarlovet, 2011, kan bjussa på denna ;) hmm... titta mitt ena öga HAHHA

DON'T wake me up...


Tävlar

Jag är med & tävlar om ett valfritt smycke från fionavincent.se hos nellieberntsson.se

Yes, va med du också :D


kan inte sluta le...♥

Tvungen att visa. Justin, Sötast på jorden 

Träning

Kom hem från talangträningen för en timme sen. Har ätit och snart ska jag träna med laget. Förut var vi elva stycken från vårt lag:) fast vi va typ 120 pers så alla delade upp sig! Aja det var roligt iallafall. Haha :D Bloggar efter träningen. Puss

 


This day

Godkväll, ska sova nu egentligen. Bloggar snabbt. Idag har jag spelat match. Vi förlorade men hade matchen. Vi är rätt dåliga på att göra mål asså! VI var grymt bra iallafall! Sen så har Farmor och farfar vart här på middag. Imorgon är det talangträning som börjar halv nio så får gå upp klockan sju.Juste, uppdaterar iphonen. En minut kvar, sen ska jag sova. Godnatt!

Snygga vi är, or not. Iallafall jag är så ful man kan bli, HAHA.. bjuder, men mina sötisar brevid mig!

flowers

~By me,

RSS 2.0